petak, 12 maj 2017 07:58

KONCERT: ArtLink Mladi virtuozi povodom Dana Evrope

Skupština grada,
Dragoslava Jovanovića 2
12. maj 2017. godine u 18:00 časova

 

Koncert: ArtLink Mladih virtuoza povodom Dana Evrope

 

 

ArtLink, u saradnji sa Delegacijom EU u R. Srbiji i EU info centrom, održao je koncert ansambla ArtLink mladi virtuozi i solista u ansamblu povodom Dana Evrope, 12. maja 2017. godine u 18:00č, u Skupštini grada.
 
Ovim koncertom ArtLink je nastavio svoj renomirani ArtLink Ciklus za mlade talente, pomognut od strane Delegacije EU u R. Srbiji i EU info centra. U Ciklusu učestvuje preko pedeset mladih talenata iz cele Srbije, izabranih na audicijama održanim tokom prethodne dve godine, čije će talente i veštine dalje graditi renomirani mentori iz zemlje i država članica EU.
 
Nakon koncerta u Beogradu povodom Dana Evrope, ArtLink Mladi virtuozi će tokom leta nastupati na „Zmajevim dečijim igrama“ u Novom Sadu na Trgu Slobode i na „Međunarodnom festivalu dečijih pozorišta“ u Subotici, a završni koncert ovogodišnjeg ciklusa biće održan tokom ovogodišnjeg, četvrtog „ArtLink Festivala mladih talenata“, septembra meseca u Beogradu.
 
Saradnja ArtLink sa Delegacijom EU u R. Srbiji i EU info centrom omogućiće mladim talentima rad sa vodećim evropskim mentorima na polju klasične muzike, čime ArtLink ispunjava svoju osnovnu misiju razvoja umetničkog znanja i sposobnosti kod nadarenih mladih ljudi Srbije.

 

 

Izbor fotografija:

 

 

 

 

Program:

 

Bach, Vivaldi, Perišić, Botesini, Kodaly

 

 


 

 

 

Last modified on ponedeljak, 15 maj 2017 09:33