Zimski koncert mladih talenata

Zimski koncert mladih talenata ArtLink – Société Générale muzički ciklus za mlade talente

Svečana sala Skupštine grada
Petak, 31.01.2014. godine u 18:00 časova

Zimski koncert mladih talenata, prvi koncert iz ArtLink – Société Générale ciklusa za mlade talente, održan je 31. januara 2014. godine u Skupštini grada Beograda. Pred prepunim auditorijumom nastupali su mladi talenti koji su od novembra meseca prošle godine bili polaznici radionica.

Predsednik Izvršnog odbora Société Générale banke Frederic Coin je na početku događaja svečano uručio nagradu ArtLink – Société Générale Najperspektivniji mladi muzički umetnik za 2013. godinu violončelistkinji Ireni Josifoskoj.

ArtLink – Société Générale Ciklus za mlade talente predstavlja program kojim se mladim talentima do 15 godina pruža jedinstvena prilika da putem audicija zasluže aktivno učešće u kreativnim muzičkim radionicama koje vode naši renomirani muzički umetnici. Posebnost ovom projektu daje mogućnost da mladi talenti kreiraju nove ansamble kao i da sviraju u ansamblima sa svojim mentorima. Novi ansambli, koji nastanu iz ovog programa, biće i dalje predstavljeni na koncertima u okviru ArtLink – Société Générale muzičkog ciklusa za mlade talente.

Naredni, Prolećni koncert Mladih talenata, biće održan 22. maja 2014. godine.

 

 

Newsletter

©Artlink 2023. Sva prava zadržana