Konferencija menadžera u izvođačkim umetnostima u Kolarčevoj zadužbini

ArtLink & CEI Konferencija menadžera u izvođačkim umetnostima

Kolarčeva zadužbina,
Muzička galerija,
17 – 18. maj 2014. godine

 

ArtLink organizuje Konferenciju menadžera u izvođačkim umetnostima u Kolarčevoj zadužbini 17 – 18. maja 2014. godine, uz podršku CEI (Centralnoevropske inicijative).

Konferenciju će otvoriti Nj.E. Ambasador Austrije g. Johanes Eigner ispred Austrijskog predsedavanja CEI i g. Darko Brlek, predsednik EFA (Evropske asocijacije festivala).

Konferencija je zamišljena kao intelektualna podrška i platforma za teme u menadžmentu u izvođačkim umetnostima, kao i za uspostavljanje kontakata i razmenu iskustava između učesnika iz zemalja centralne Evrope, sa predavanjima koja će održati ugledni eksperti i menadžeri iz regiona. Proširivanjem mreže kontakata, jedan od ciljeva konferencije je, ujedno, i da menadžerima olakša planiranje i sprovođenje budućih projekata iz oblasti kulture kroz regionalnu saradnju.

Predstojeća konferencija će okupiti menadžere značajnih institucija i organizacija iz zemalja obuhvaćenih CEI, koji će predstaviti svoje projekte, strategije i praktična iskustva radi razmene informacija i otvaranja diskusije o najvažnijim pitanjima sa kojima se suočavaju menadžeri u kulturi danas.

Newsletter

©Artlink 2023. Sva prava zadržana