Skip to main content

ArtLink Festival 2021

 Balkan – Višegrad

Misija

Misija ArtLink Festivala mladih talenata je da privuče pažnju javnosti na važnost podrške i promocije mladih umetnika kroz festivale, na sinergiju njihovog talenta i kvaliteta, u stvaranju nove, snažne kreativosti i umetničkog izraza, kroz dijalog sa publikom, donatorima i medijima.

ArtLink ima za cilj da etablira mlade talente kao prepoznate umetnike, gradeći njihovo samopouzdanje, profesionalizam, prepoznatljivost kod kuće i u inostanstvu, kontakte sa drugim umetnicima, otkrivaocima talenta i partnerskim festivalima, na taj način doprinoseći postizanju smislenog budućeg angažovanja mladih umetnika. Kroz posvećenost tima ArtLink-a i umetnika mentora, visoki umetnički standardi i kvalitet su utkani u mlade umetnike i njihove nastupe koje predstavljeamo publici sa željom da se razvije u probirljive entuzijaste za klasičnu muziku.

Ispunjavajući navedeno, kontinuirano i dosledno, sa entuzijazmom i dobronamernošću, ArtLink izgrađuje angažovano i postojano poverenje publike, umetnika i podržavalaca.

Ovo je bila moja motivacija da pokrenem i ArtLInk muzički menadžment kao deo ArtLink-a, sa ciljem promovisanja i podržavanja mladih talenata, prvenstveno iz Srbije, ali i iz regiona i šire.
Srećna sam što ćemo kroz naše programe moći da podelimo sa Vama umetnost izuzetnih mladih umetnika, nudeći im priliku da se dalje profesionalno razvijaju. A svi ćemo se zajedno potruditi da ne prođu nezapaženo.

Zahvaljujem se svim partnerima na podršci i saradnji.

Jovanka Višekruna Janković
Osnivač i umetnički direktor ArtLink-a

ArtLink Festival 2021
ArtLink Festival 2021

Najava: Artlink Festival 2021

Radionice

Izložbe